Payroll voor de Werknemers

Werknemers

Payroll voor jou als werknemer

vele bedrijven, klein en groot kiezen voor een oplossing die bij hun en het team van medewerkers past. Het gaat hier om de grotere bedrijven, maar zeker ook de wat kleinere bedrijven. Wat ze gemeen hebben is dat de loonadministratie, personeelscontracten en steeds weer veranderende cao’s nou net niet de specialiteit is van het huis.

Voor jou als medewerker is het echter wel zeker van belang dat de zaken goed zijn geregeld. Zodat je krijgt waar je recht op hebt en dat alles in lijn is met de cao waarin je werkt. Zeg maar het nakomen van de afspraken zoals je die samen met de werkgever hebt gemaakt.

Wat gaan wij dan voor jou doen?

samen met jou gaan wij een dienstverband aan. Wij zijn dus feitelijk jouw juridische werkgever en dragen zorg voor een nette arbeidsovereenkomst, salaris, vrije dagen, pensioen. Ook als er kleinere en grotere evenementen plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of in het geval van ziekte staan wij voor je klaar.

Door onze ervaring van meer dan 20 jaar zijn wij gewoon heel goed in staat om jou als medewerker te ondersteunen op het gebied van goed werkgeverschap. Aangezien dit onze focus en passie is kun je er van uitgaan dat jouw belangen bij ons in goede handen is.

Wat gaat dit dan voor jou als medewerker betekenen?

Eigenlijk lopen de zaken gewoon door zoals je ze kent. Jouw salaris wordt netjes op de afgesproken dag naar jou overgemaakt. Waarbij het wel goed is om op te merken dat wij van Daily Payroll jou graag volgen in de wens wanneer het salaris te ontvangen. Dit kan in principe per week, twee weken of per maand. Ook is het mogelijk om een voorschot te krijgen als je dit een keer beter uitkomt. Ook zal je onze naam terugvinden op  jouw loonstrook en contract.

Daarnaast blijft alles vertrouwd en zoals je het gewend bent.

 

DAILY PAYROLL

Wij delen jouw interesse

Als werknemer ben je eigenlijk niet zo vaak met jouw contract, ziekte regeling en bijvoorbeeld pensioen bezig. Vaak wel met het salaris, want daar moet je op kunnen rekenen. Dat vinden wij bij Daily Payroll vanzelfsprekend van groot belang. Echter het contract, de juiste toepassing van de cao, een goede support in geval van ziekte is zeker zo belangrijk. Gelukkig zijn dat de zaken waar we goed in zijn en die we voor je regelen op de achtergrond, zodat jij lekker kan focussen op het werk en uiteraard de zaken naast het werk.

Graag maken we een afspraak om hier eens over verder te praten

 

Rajender Peeters Klanten specialist
ONZE PARTNERS

Vertrouwen bouwt banden